Jogurti-apelsinisorbett

jogurti-apelsinisorbett

12 tk.

1 l maitsestamata jogurtit
4 dl apelsinimahla
1,5 dl suhkrut
3 tl vaniljesuhkrut
4 spl apelsini- või sidrunilikööri

Sega jogurt apelsinimahla, suhkru, vaniljesuhkru ja likööriga. Vala vormi ja pane sügavkülma 1-2 ööpäevaks. Tõsta välja pehmenema 10-20 minutit enne serveerimist.

Jaga ►

Märksõnad:

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Piim on Eesti valge kuld. Piimandus on Eesti sajanditepikkuse traditsiooniga põllumajanduse alustala.

↓ Näita rohkem ↓