Sidruniruudud

aug 1, 13 • Kõik retseptid, KoogidKommenteeri

sidruniruudud

24 tk.

Tainas:
2 dl jahu
100 g võid
0,5 dl tuhksuhkrut

Täidis:
2 muna
1 dl suhkrut
1 dl hapukoort
2 sl jahu
0,5 tl küpsetuspulbrit
0,25 tl soola
1 sidruni mahl ja riivitud koor

Glasuur:
1 dl hapukoort
0,5 dl suhkrut

Määri küpsetusvorm võiga. Vala kaussi jahu, lisa külm või ja suhkur, haki puruks ja sega seejärel ühtlaseks tainaks. Suru tainas vormi põhja ja küpseta 180kraadises ahjus 15–17 minutit.

Täidise tegemiseks vahusta munad suhkruga ja sega juurde ülejäänud ained. Vala täidis eelküpsetatud põhjale ja küpseta 25 minutit. Lase 10 minutit jahtuda.

Sega hapukoor ja suhkur ning määri koogile. Küpseta veel 5 minutit. Lase hästi jahtuda, lõika ruutudeks ja serveeri.

Jaga ►

Märksõnad:

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Piim on Eesti valge kuld. Piimandus on Eesti sajanditepikkuse traditsiooniga põllumajanduse alustala.

↓ Näita rohkem ↓