24 tk.
Tainas:
2 dl jahu
100 g võid
0,5 dl tuhksuhkrut
Täidis:
2 muna
1 dl suhkrut
1 dl hapukoort
2 sl jahu
0,5 tl küpsetuspulbrit
0,25 tl soola
1 sidruni mahl ja riivitud koor
Glasuur:
1 dl hapukoort
0,5 dl suhkrut
Määri küpsetusvorm võiga. Vala kaussi jahu, lisa külm või ja suhkur, haki puruks ja sega seejärel ühtlaseks tainaks. Suru tainas vormi põhja ja küpseta 180kraadises ahjus 15–17 minutit.
Täidise tegemiseks vahusta munad suhkruga ja sega juurde ülejäänud ained. Vala täidis eelküpsetatud põhjale ja küpseta 25 minutit. Lase 10 minutit jahtuda.
Sega hapukoor ja suhkur ning määri koogile. Küpseta veel 5 minutit. Lase hästi jahtuda, lõika ruutudeks ja serveeri.
Jaga ►
Märksõnad: hapukoor