Kohupiima-ploomikook

aug 1, 13 • Kõik retseptid, KoogidKommenteeri

kohupiima-ploomikook

12 tk.

200 g võid
3,5 dl jahu
100 g hakitud mandleid
2 dl suhkrut
600 g ploome või purk ploomikompotti
2 muna
1 pakk vaniljepudingipulbrit
1 sidrun
2 tl vaniljesuhkrut
350 g kohupiima
200 g kohupiimapastat

Haki külm või, jahu ja suhkur puruks. Sega hulka hakitud mandlid. Vahusta munad, sega kohupiima ja kohupiimapastaga, pane hulka vaniljepudingipulber, sidruni mahl ja riivitud koor ning vaniljesuhkur. Suru ¾ tainast 24 cm läbimõõduga koogivormi põhja ja külgedele. Vala tainale kohupiimasegu, kata poolitatud ploomidega. Raputa peale ülejäänud tainas.

Küpseta 180 kraadi juures 50-60 minutit.

Jaga ►

Märksõnad: ,

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Piim on Eesti valge kuld. Piimandus on Eesti sajanditepikkuse traditsiooniga põllumajanduse alustala.

↓ Näita rohkem ↓