Karrikana

karrikana

Neljale

4 kanakoiba

Marinaad:
2 sl karripulbrit
1,5 tl soola
1 tl jahvatatud vürtsköömneid
2 küüslauguküünt
1 sidruni mahl
4 dl keefiri

Pane kanakoivad suuremasse kilekotti. Sega marinaadiained ja vala marinaad kilekotti. Raputa hästi läbi ja lase vähemalt 2 tundi seista. Tõsta koivad ahjuvormi ja küpseta 180kraadises ahjus 35–40 minutit.

Serveeri keedetud riisiga.

Vaata karrikana valmistamist ka videost:

Jaga ►

Märksõnad:

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Piim on Eesti valge kuld. Piimandus on Eesti sajanditepikkuse traditsiooniga põllumajanduse alustala.

↓ Näita rohkem ↓