Neljale
3–4 kanakintsu
2 l vett
1–2 porgandit
2 sibulat
1 sl võid
4 tl jahu
2 dl rõõska koort
200 g suitsujuustu
soola
musta pipart
hakitud peterselli
Pane kanakintsud külma veega keema, eemalda vaht ja keeda keskmisel kuumusel umbes 30 minutit. Tõsta kintsud puljongist välja. Koori porgandid ja riivi jämeda riiviga. Koori sibulad ja lõika ribadeks. Sulata pannil või. Pruunista selles porgandit ja sibulat, lisa jahu ja kuumuta läbi. Vala potti ja keeda umbes 10 minutit keskmisel kuumusel.
Lisa rõõsk koor ja tükeldatud kanaliha, lase keema tõusta. Sega hulka väikesteks tükkideks tükeldatud suitsujuust, maitsesta soola ja pipraga. Sega hästi läbi, kuni juust on sulanud. Raputa peale hakitud peterselli.
Jaga ►
Märksõnad: juust, kohvikoor, või