Hapupiima pannkoogid kaerajahuga

hapupiimapannkoogidNeljale

Tainas:
2 muna
0,5 tl soola
0,5 dl suhkrut
1 tl vanillsuhkrut
2,5 dl hapupiima
3 dl kaerajahu
praadimiseks rapsiõli (sobib ka õli ja või segu)

Jaga munakollased ja munavalged eraldi kaussidesse. Sega munakollase hulka sool, suhkur ja vanillsuhkur ning vaheldumisi hapupiim ja jahu, et saaksid ühtlase taina. Vahusta teises kausis munavalged kohevaks ning sega siis ettevaatlikult ja õrnalt taina hulka.

Kuumuta pann ning lisa rasvaine. Tõsta pannile lusikaga tainast ning prae mõlemalt poolt kuldpruuniks. Hoia kooke kuni serveerimiseni soojas kummulikeeratud taldriku või kausi all.

Jaga ►

Märksõnad:

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Piim on Eesti valge kuld. Piimandus on Eesti sajanditepikkuse traditsiooniga põllumajanduse alustala.

↓ Näita rohkem ↓