400 g grill- või suitsubroileriliha
400 g köögivilju (lillkapsast, porgandit,
suvikõrvitsat)
2 dl vett
½ tl soola
Kate:
3 spl võid
2 spl jahu
2,5 dl piima
3 dl riivitud juustu
¼ tl musta pipart
½ tl soola
Koori ja tükelda köögiviljad, pane porgand ja lillkapsas soolaga maitsestatud vette, keeda poolpehmeks (3-4 minutit) ja nõruta. Määri ahjuvorm võiga. Pane vormi põhja tükeldatud suvikõrvits ja keedetud köögviljad. Tükelda kana ja pane köögiviljadele.
Seejärel valmista kaste. Selleks sulata potis või, pruunista selles jahu ja lisa kuum piim kogu aeg segades. Lase keema tõusta ja maitsesta.
Vala kaste vormi, raputa peale riivitud juustu ja küpseta 200 kraadi juures 20-25 minutit.
Jaga ►